Na glavno vsebino
0 08 200 40 80Pokliči Lokacija Vstopnice

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje SHD d.o.o. (v nadaljevanju SHD). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.vodni-park-bohinj.si so last podjetja SHD in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Zadržki

SHD bo na svojih spletnih straneh zagotavljal ažurnost in točnost podatkov z veliko skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, kot tudi za morebitno škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako ne odgovarjajo za morebitno nastalo škodo pravne in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku te spletne strani. Prav tako si SHD pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Podjetje SHD ni odgovorno za občasno nedelovanje spletne strani in tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. SHD ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in priporoča, da se pred nevarnostjo virusa zavarujete še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Obiskovalci Vodnega parka Bohinj so dolžni spoštovati KOPALIŠKI RED.

Temperature vode in bazenskega prostora

Temperatura bazenov je računalniško uravnavana in nastavljena na vrednosti kot navedeno na naslovni strani tega spletnega mesta. Ob različnih vremenskih pogojih in nenadnih temperaturnih spremembah v okolici, ima sistem ogrevanja/ohlajanja določen zamik, zato lahko pride do odstopanja temperatur, kot zapisano na prej omenjenem mestu - in sicer za do 0,9ºC. 

Nakup preko spleta

Nakup darilnih bonov za storitve Vodnega parka Bohinj preko spleta poteka tako, da izpolnite obrazec in poravnate položnico oziroma plačate kupnino, ko vam poštar prinese naročene bone. Vsak, ki opravi nakup preko spletne strani se obenem strinja tudi s tem, da se njegov e-poštni naslov doda v bazo prejemnikov za občasno obveščanje o novih storitvah naših podjetij.

Varstvo podatkov

SHD vse pridobljene podatke o gostih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi.

Končne določbe

Vse cene iz ponudb SHD že vključujejo DDV.  

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Bodite prvi, ki boste vedeli za naše posebne ponudbe

Vpišite vaš e-poštni naslov


© Vodni park Bohinj. Vse pravice pridržane / Pravno obvestilo / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
These cookies do not affect your privacy. Več ...