Manjši tekst Večji tekst Natisni stran
Prva stran » Vodni park » Wellness »  Masaža - vroča eterična olja

Masaža - vroča eterična olja

Namen

Uporaba naravnih 100% eteričnih olj iz rož in zelišč je bila poznana v zdravilstvu že v časih starodavnih civilizacij. Že Hipokrat je 400 let pr.n.št. dejal: "Če hočemo biti zdravi, se moramo vsak dan okopati v dišeči kopeli in si privoščiti masažo z dišavami." Masažo z vročimi olji uporabljamo za sprostitev, osvežitev oziroma poživitev, izločanje strupenih snovi, krepitev mišičnega sistema, razbijanje maščobnih celic, kompaktiranje (zgoščevanje kože)... Eterična olja vplivajo na telo z absorbcijo preko kože (vtiranje, masaža, obloge) in preko dihal .

Komu je namenjena in kaj vključuje

Držimo se načela, da samo če je stranki vonj eteričnega olja prijeten lahko pričakujemo njegove pozitivne učinke tako na kožo, kot tudi na psiho in telo. Po peelingu celega telesa in tuširanju, z vtiranjem in masažo izbrano ali kombinacijo izbranih eteričnih olj aktiviramo določene procese v telesu.

Trajanje

Trajanje tretmaja je 75 min.

Darilni bon

Darilni bon za storitev lahko naročite prek spleta tukaj.

Delovni čas


Vodni park Bohinj je odprt vsak dan od 9:00 do 21:00. Zadnji vstop je ob 20:00.

Več »

Bohinj ECO Hotel

Bohinj ECO Hotel

Iščete namestitev v Bohinjski Bistrici? Podzemni hodnik vodi od Vodnega parka do 1. eko hotela v Sloveniji! Kontakt E: booking@2864.si T: 08 200 4000

Prijava na e-novice


Prijavite se na občasna obvestila o dogodkih in novostih v vodnem parku.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se