Manjši tekst Večji tekst Natisni stran

Wellness

Delovni čas:

Wellness Vodnega parka Bohinj je odprt:

torek - petek: 15:00 do 21:00

vikend: 11:00 do 21:00

ponedeljki zaprto

Razen v času počitnic, praznikov ter v jan., feb., dec.

Wellness:

V wellnessu so na razpolago masažne kabine in turška savna, kjer se lahko prepustite sprostitvenim tretmajem in jih združite s savnanjem.

Kozmetika:

ANUBIS Barcelona je vrhunska profesionalna kozmetika za nego obraza in telesa. Anubis Barcelona je v svetu prisoten že več kot 25 let. Poleg profesionalnih izdelkov so na voljo tudi izdelki za domačo uporabo.

ANUBIS BARCELONA omogoča takojšnje učinke, kar je zelo pomembno v današnjem hitrem tempu življenja. Koža je po uporabi navlažena, gladka, čvrstejša in ima svilnat občutek.

Izdelki vsebujejo sestavine mediterana in zaledja kot so izvlečki trte, oljk, paradižnika, soje, hmelja, macesna, planike, šipka, pegastega badlja, borovnic, preslice, hamamelisa in Shiitake gob, morski plankton, rdeče alge, alantoin, kolagen in elastin, aloe vero, koencim Q10, hialuronsko kislino, ekstrakte sadja obogatene z vitamini A, C in E ter prestižne darove narave kot so zlato, biseri in kaviar.

Ljubiti samega sebe pomeni začeti romanco za vse življenje. (Oscar Wilde)

Delovni čas


Vodni park Bohinj je odprt vsak dan od 9:00 do 21:00. Zadnji vstop je ob 20:00.

Več »

Bohinj ECO Hotel

Bohinj ECO Hotel

Iščete namestitev v Bohinjski Bistrici? Podzemni hodnik vodi od Vodnega parka do 1. eko hotela v Sloveniji! Kontakt E: booking@2864.si T: 08 200 4000

Prijava na e-novice


Prijavite se na občasna obvestila o dogodkih in novostih v vodnem parku.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se