Manjši tekst Večji tekst Natisni stran
Prva stran »  Odvrzi plastenko na Plaži pod Triglavom

Odvrzi plastenko na Plaži pod Triglavom

Popij & pospravi & plavaj!

Na Plaži pod Triglavom smo letošnjim poletnim novostim dodali še eno osvežitev  - prav posebno plastično, a hkrati zeleno akcijo. Če boste v avgustu in septembru na izbranih lokacijah na Gorenjskem in v okolici Ljubljane (Bled, Radovljica, Jesenice, Kranj, Šmarna gora, Tivoli, Mostec...) med srečnimi dobitniki plastenke ''AQUA park Bohinj'', je nikar ne zavrzite, saj to seveda ni navadna ''flaška''.

Plastenka - Popij & pospravi & plavaj!

Poleg nje bo v vaše roke priromal tudi poučen letak, kjer vam bo naš nasmejan fantek-kapljica Zelenko podal navodila, kako s prejeto plastenko vode ravnati, da boste zase, za druge in za naravo naredili kar tri dobre stvari:

1. Najprej boste z zaužitjem vsebine poskrbeli za svoje telo, saj je voda za človeka nujno potrebna.

2. Ko bo plastenka prazna, boste izbrali med štirimi možnostmi: jo vrgli na tla, jo vrgli v smeti, jo vrgli v smeti za embalažo ali jo prinesli v Vodni park Bohinj. Navodila na prikupnem letaku vas bodo usmerila v zadnji dve možnosti, saj boste z obema načinoma omogočili reciklažo plastenke (na primer v kajak) in istočasno prihranili kar 100 let razgradnje te plastenke na odlagališču.

Poleg plastenke pa ne pozabite tudi na zamašek, saj se le-ti v Vodnem parku Bohinj zbirajo za humanitarno akcijo ''Zamaški za Mio'', v okviru katere bo zbrana plastika v obliki zamaškov 5-letni deklici iz Zidanega mosta prispevala za operacijo oči v tujini.Zato bomo v Bohinju veseli, če boste s seboj prinesli še kakšen zamašek več!

Zamaški za Mio

3. Če se boste torej odločili, da plastenko in zamašek vrnete v Vodni park Bohinj in tako omogočite nadaljnjo reciklažo plastike, vas bomo v Vodnem parku nagradili z breplačnim 3-urnim kopanjem ter tako zaključili krog Popolne AQUA osvežitve.

Popij, pospravi & plavaj!  V Vodnem parku Bohinj vse to za 0 EUR in 0 kalorij, torej brezplačno in neredilno.

P.S. Pa ne pozabite poučnih besed našega Zelenka in jih upoštevajte prav vsak dan. Morda vas že to zimo vidimo v smučarski vetrovki, ki bo reciklirana prav iz vaše plastenke, in vas bo grela v hladnem vetru na Voglu.

Prva stran letaka z našim Zelenkom pa izgleda takole:

 

 

Jesenska vzdrževalna dela


Vodni park bo od vključno 13.11. do vključno 23.11. zaradi letnih vzdrževalnih del zaprt.

Več »

Delovni čas


Vodni park Bohinj je odprt vsak dan od 9:00 do 21:00. Zadnji vstop je ob 20:00.

Več »

Bohinj ECO Hotel

Bohinj ECO Hotel

Iščete namestitev v Bohinjski Bistrici? Podzemni hodnik vodi od Vodnega parka do 1. eko hotela v Sloveniji! Kontakt E: booking@2864.si T: 08 200 4000

Prijava na e-novice


Prijavite se na občasna obvestila o dogodkih in novostih v vodnem parku.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se