Rimpicciolire testo Testo più ampio Stampa questa pagina
Home »  Condizioni di utilizzo

Condizioni di utilizzo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Bohinj Vodni park d.o.o. (v nadaljevanju Bohinj d.o.o.). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.bohinj-vodni-park.si so last podjetja Bohinj d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Zadržki

Bohinj d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal ažurnost in točnost podatkov z veliko skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, kot tudi za morebitno škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako ne odgovarjajo za morebitno nastalo škodo pravne in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku te spletne strani. 

Prav tako si Bohinj d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Podjetje Bohinj d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje spletne strani in tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. 

Bohinj d.o.o.ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in priporoča, da se pred nevarnostjo virusa zavarujete še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Obiskovalci Vodnega parka Bohinj so dolžni spoštovati kopališki red.

Nakup preko spleta

Nakup darilnih bonov za storitve Vodnega parka Bohinj preko spleta poteka tako, da nam vi pošljete svoje povpraševanje, mi pa vam posredujemo ponudbo. Ko prejmemo vaše plačilo na naš TRR, vam v najkrajšem možnem času po pošti pošljemo darilne bone in račun.

Varstvo podatkov

Bohinj d.o.o. vse pridobljene podatke o gostih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi.

Končne določbe

Vse cene iz ponudb Bohinj d.o.o. že vključujejo DDV. V primeru spora med strankami je za reševanje pristojno sodišče v Kranju. 

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Divertimento per i più piccoli

Divertimento per i più piccoli

Nella preparazione delle promozioni di dicembre abbiamo pensato ai nostri piccoli ospiti che potranno divertirsi e giocare fra le acque e lungo i scivoli della nostra piscina per bambini.

Bohinj Park ECO Hotel

Bohinj Park ECO Hotel

Prenotazione e richiesta per soggiorno in Bohinj Park ECO Hotel contatto E: booking@2864.si T: +386 8 200 4140

Newsletter Iscriviti


Iscriviti per ricevere notizie occasionali, offerte speciali, ecc.

Questo sito web utilizza i cookie per migliorare la performance del suo.
Questi cookies non influenzare la vostra privacy. Di più ...
Sono d'accordo