Manji tekst Veći tekst Ispiši stranicu

Ugostiteljska ponuda

Pizzeria "Pr'vodnjaku"

Gostinski lokalček se nahaja ob recepciji in je namenjen tako obiskovalcem Vodnega parka Bohinj kot tudi zunanjim obiskovalcem. Posebnost lokala je steklena stena, ki omogoča vpogled v bazenski prostor. V lokalu postrežemo s sokovi, kavico, čajem in alkoholnimi pijačami, na željo gostov pa tudi s hrano.

Gostinski lokal Pr'Vodnjaku

Obiščete pa lahko tudi naš sladoledni vrt, kjer bodo vaši otroci uživali v posebej za njih postavljenem igralnem prostoru.

"Na skali"

Lokal je namenjen samo obiskovalcem Vodnega parka Bohinj. Z galerijskim pogledom na celotno dogajanje v bazenskem prostoru in čudovitim razgledom na okoliške hribe nudi prav poseben užitek. V poletnih mesecih je odprta tudi zunanja terasa.

Gostinski lokal Nad skalco

Poleg sladic in sendvičev nudimo tudi kosila. Prav vsak dan v lokalu zadiši po sveže pečenih sladicah. Poleg zavitkov, rogljičev, raznih žepkov in palačink, vam pripravimo tudi frapeje, milk shake ter sladoledne sladice, ponudbo pa smo dodatno obogatili še z različnimi cocktaili.

Trudimo se prisluhniti vsem željam naših gostov in, če je le mogoče, jih tudi uresničimo. Naše prijazno osebje skuša ugoditi vašim zahtevam in vas iz dneva v dan osrečuje.

Otroški kotiček in Cyber Caffe

Prijava na e-novosti


Prijavite se na obavijesti o dogadajima i novostima u Vodenom parku Bohinj.