Smaller text Larger text Print this page
Home »  Terms of use

Terms of use

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Bohinj Vodni park d.o.o. (v nadaljevanju Bohinj d.o.o.). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.bohinj-vodni-park.si so last podjetja Bohinj d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Zadržki

Bohinj d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal ažurnost in točnost podatkov z veliko skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, kot tudi za morebitno škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako ne odgovarjajo za morebitno nastalo škodo pravne in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku te spletne strani. 

Prav tako si Bohinj d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Podjetje Bohinj d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje spletne strani in tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. 

Bohinj d.o.o.ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in priporoča, da se pred nevarnostjo virusa zavarujete še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Obiskovalci Vodnega parka Bohinj so dolžni spoštovati kopališki red.

Nakup preko spleta

Nakup darilnih bonov za storitve Vodnega parka Bohinj preko spleta poteka tako, da nam vi pošljete svoje povpraševanje, mi pa vam posredujemo ponudbo. Ko prejmemo vaše plačilo na naš TRR, vam v najkrajšem možnem času po pošti pošljemo darilne bone in račun.

Varstvo podatkov

Bohinj d.o.o. vse pridobljene podatke o gostih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi.

Končne določbe

Vse cene iz ponudb Bohinj d.o.o. že vključujejo DDV. V primeru spora med strankami je za reševanje pristojno sodišče v Kranju. 

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Opening hours


Aquapark Bohinj is open every day from 9 AM to 9 PM. Outdoor swimming pools are open from 10 AM TO 7 PM.

More »

Wellness

Wellness

Special offers for couples. Let us spoil you!

Bohinj ECO Hotel

Bohinj ECO Hotel

Looking for accommodation? Aquapark is linked to the 1st ECO Hotel in Slovenia. Check it out and contact us E: booking@2864.si T: +386 8 200 4140

Newsletter SignUp


Sign up to receive occasional news, special offers etc.

This website uses cookies to improve its performance.
These cookies do not affect your privacy. More ...
I agree