Kleiner Text Größeren Text Druckversion
Startseite »  Rechtliche Mitteilung

Rechtliche Mitteilung

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Bohinj Vodni park d.o.o. (v nadaljevanju Bohinj d.o.o.). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.bohinj-vodni-park.si so last podjetja Bohinj d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Zadržki

Bohinj d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal ažurnost in točnost podatkov z veliko skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, kot tudi za morebitno škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako ne odgovarjajo za morebitno nastalo škodo pravne in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku te spletne strani. 

Prav tako si Bohinj d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Podjetje Bohinj d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje spletne strani in tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. 

Bohinj d.o.o.ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in priporoča, da se pred nevarnostjo virusa zavarujete še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Obiskovalci Vodnega parka Bohinj so dolžni spoštovati kopališki red.

Nakup preko spleta

Nakup darilnih bonov za storitve Vodnega parka Bohinj preko spleta poteka tako, da izpolnite obrazec in poravnate položnico oziroma plačate kupnino, ko vam poštar prinese naročene bone. Vsak, ki opravi nakup preko spletne strani se obenem strinja tudi s tem, da se njegov e-poštni naslov doda v bazo prejemnikov za občasno obveščanje o novih storitvah naših podjetij.

Varstvo podatkov

Bohinj d.o.o. vse pridobljene podatke o gostih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi.

Končne določbe

Vse cene iz ponudb Bohinj d.o.o. že vključujejo DDV. V primeru spora med strankami je za reševanje pristojno sodišče v Kranju. 

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Romantische Verwöhnung

Romantische Verwöhnung

... ein spezielles Paket für 2: Mit Ihrem Liebsten können Sie schöne Momente in privater Sauna verbringen und sich im Wellness entspannen.

Bohinj Park ECO Hotel

Bohinj Park ECO Hotel

Suchen Sie Übernachtungsmöglichkeiten? Aquapark ist mit dem 1. öko Hotel in Slowenien verbunden. Kontakt info E: booking@2864.si T: +386 8 200 4140

Newsletter abonnieren


Melden Sie sich für gelegentliche Nachrichten, Sonderangebote usw.

Diese Website verwendet Cookies, um seine Leistung zu verbessern.
Diese Cookies haben keinen Einfluss auf Ihre Privatsphäre. Mehr ...
Ich bin damit einverstanden